Friday, 15 November 2013

PhytoScience Double Stemcell






Assalamualaikum semua..Alhamdulillah sy dah pn selamat jadi isteri orang pada 18 october 2013 :) Tapi majlis resepsinye belum lagi..nnt sy upload gmbar kad jemputan ye :)

Sorry la xsmpat nk update blog semenjak dah ade instagram ni..hehe..feel free to follow my instagram @ikapopo :) ok la, hari ni sy nk ceritakan tentang produk yg paling terbaik yg sy pernah tahu sepanjang sy hidup ni..produk ni memang berjaya sembuhkan semua jenis penyakit dengan izin Allah..macam sy, sy bg ayah try, pakcik try, suami try, dan sy sendri jugak try!! hehe..Alhamdulillah rata2 kami semua nmpk kesan dalam masa beberape hari saje!! Kalau tidak ayh sakit lutut smpai sembahyang gunakan kerusi..pakcik pulak kencing manis tahap bengkak2 kaki sampai ke pinggang..Xpe, ikhtiar dulu yg penting sebelum kita mengalah..Jia Yok!! ok, jom kte review produk:

Teknologi Science terkini dengan "PhytoScience Double Stem Cell"!!! Penjagaan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki!!
Cuma perlu kemam di bawah lidah, akan diserap bersama enzim dan terus dihantar melalui saraf ke otak utk diagihkan ke bahagian cell badan yg bermasalah secepat mungkin, tanpa melalui perut yg perlu menjalani banyak sistem pencernaan sebelum memulihkan penyakit..
Terbukti dapat melicinkan kulit, berkesan mengubati masalah jerawat, keguguran rambut, resdung, kencing manis, darah tinggi, sakit lutut, stroke, eczema dan lain2 penyakit dalam masa beberapa hari sahaja!!!
Alhamdulillah terlalu ramai testimoni positif hasil dari pengambilan produk DSC ni..
Produk ini mampu mencegah cancer dan pelbagai penyakit lain akibat pemakanan harian kita yang tidak seimbang..
Produk ini telahpun diuji di makmal dan mendapat pengiktirafan KKM, SIRIM, HALAL,dan yg paling penting mendapat kelulusan SGS iaitu diiktiraf utk pasaran ke seluruh dunia, dgn liability produk sebanyak RM3juta!!
Terdapat juga Spray Triple Stemcell yg boleh disembur dimana saja bahagian kulit yg bermasalah..produk ini telahpun dilabel "MIRACLE PRODUCT" dari ramai customer kami..
Jadi, tunggu apa lagi?? Sayangilah diri dan keluarga anda..rasailah keajaibannya mulai hari ini, dijamin 100%..bebas bahan kimia, bersih, vegetarian boleh amalkan tanpa was was..income juga lumayan jika berminat menjual produk ini dengan 3 ke 4 angka pendapatan SEHARI!!! Belum Cuba Belum Tahu!
Berminat; klik SINI untuk PM kami atau whatsapp 0194544309
Gambar2 testimoni lain, klik SINI :)

click photo to enlarge

Tuesday, 17 September 2013

Wife??


Ehem2..Assalamualaikum..lama betul x update blog..

berhabuk sudah..hehe..Al-maklumlah sejak dah ade instagram, facebook dipandang enteng! So sesape yg nk follow pkembangan mak datin ni, silalah follow instagram @ikapopo ye memangdangkan update blog ni pn setahun sekali, mungkin!..hehe



Eh eh..cincin ape pulak tu??jangan tanye ye! mmg nk bgtaw pn :)
ni cincin merisik..dah nk kawen dah rupenye kte ni..rse mcm muda lagi br 23 tahun..tapi dah mmg diri sndri yg sebok nk merasa kawen time study, so insyaAllah akan bernikah time cuti mid sem lepas raya haji which is 18 october bersamaan 13 zulhijjah..sempat la merasa kejap, menikah time study wlaupn beberapa bulan je lagi nk abes blaja lepas nikah tu..hehe..ape2 pn, doakn segalanya berjalan lancar ye.. doakn semua urusan kami dipermudahkan.. yg paling penting doakan kami bahagia dunia akhirat..amin..


Ni la dier muka org yg nk kawen muda tu ;p


Nikah time cuti mid sem, majlisnye lepas abes sem..tarikh majlis masih lagi dicari supaya tarikhnye strategik dan insyaAllah tetamu boleh datang pd tarikh tu..nikah kecil-kecilan jemput sedara mara, jiran & kawan2 terdekat je..nnt majlis baru jemput semua ye :) nnt card kawen bila dah siap sy akn try upload kt sini kalau rajin..hehe..klau malas, kt istagram je la gamaknye! Hmm..hari ni dah 17september..sebulan sehari lagi nk nikah..cuak! I wish 'all the best' for myself..tata~~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...