Wednesday, 27 February 2013

MAIXARA C-SENTIAL



Bakal mencetus fenomena 2013!!!
No.1 supplement pilihan di Malaysia!!
Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda dengan harga mampu milik. Mengandungi 60 tablets (tahan 2bulan).
Produk keluaran bumiputera Islam, halal & selamat.
Kesan seawal 3-7 hari!!


SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL:
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.
- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.
- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.
- Membantu mencegah canser.
- Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

FAKTA PRODUK:
1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung (utk 2nd semester ke atas) dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 13 thn ke atas
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!

Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi :)

PENGAMBILAN DISARANKAN:
-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bg effect yg cepat disarankan ambil 2 biji sehari pd bulan pertama dan boleh continue 1 biji sehari utk bulan2 seterusnya
- bole diambil maksima 2 tablet

(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
(✔)Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.

CEPAT DAPATKAN SEKARANG!!!
HARGA ASAL = RM125 (SM) / RM130 (SS)
HARGA PROMOSI = RM99 ONLY!! *RM105 (SS)
*HARGA BERBALOI UNTUK VITAMIN 10,000MG DENGAN KUANTITI SEBANYAK 60 BIJI; TAHAN 2 BULAN*

BERMINAT??
SMS/WHATSAPP KAMI 0194544309/0194305919 

atau PM KAMI DI : SINI 

<click photo to enlarge>
Testimoni Warga Brunei Selepas 5 hari consume MCS
Kulit wajah lebih cerah dan kesan jerawat makin pudar..
Wajah nampak segar!



testimoni yang sangat BEST...
Penggunaan MCS selama 7 hari sahaja.. menjadikan kulit beliau lebih sekata, lembut dan cerah.. JERAWAT pun makin kurang!

Sebelum kulit agak kasar dan ada kesan jerawat.
Selepas 7 hari penggunaan Maixara C-Sential (MCS) kulit jadi lebih muda, lembut dan berseri.

ANTARA TESTIMONI YG TERHEBAT... DALAM MASA 2 HARI AJE BERSAMA MCS.. WOW! TGK PERUBAHANNYA


Kulit beliau menjadi lebih segar, eyebag semakin kurang dan kulit semakin cerah...

beliau sangat berpuas hati dgn perubahan kulit dan yakin MCS berkesan dalam mencerahkan dan menjadikan wajah lebih bersih dan gebu.


Testimoni dari Brunei. Wajah sblm walau dgn makeup masih tak dpt menutupi kesan jerawat. Alhamdulillah slps 8 hari consume MCS walau tanpa makeup, kesan jerawat ternyata makin hilang..
WOW.. memang teruja kan!!!





testimoni pengasas






Sunday, 24 February 2013

PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++


'gabungan collagen+vitamin C & E' dalam satu sapuan lengkap bb cream. kini anda boleh bermakeup sambil merawat kulit wajah.

PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++

Collagen + Vitamin C + Vitamin E menghasilkan kesempurnaan wajah anda.

Tahukah anda bahawa Perfect Collagen BB Cream bukan sahaja bertindak sebagai krim siang @ sunblock @ foundation tetapi jugak untuk membaiki masalah kulit dan mencantikkan tesktur kulit anda.

Berdaftar dgn farmasi dan KKM Not120905109k.

FUNGSI UTAMA
- Kandungan collagen, vit c, vit e terbaik untuk awet muda/anti penuaan/tegang
- Foundation @ krim siang yang membuat make up nampak sempurna dan semulajadi
- Dengan spf 45 mampu melindungi kulit daripada sinar UV
- Menghaluskan kulit sehingga nampak selembut sutera

KEBAIKAN UTAMA
- Tidak menyumbat pori-pori
- Membaiki kulit rosak / bermasalah
- Menghaluskan kulit
- Kulit akan kelihatan bercahaya/berseri
- Menyihatkan kulit wajah
- Mengecilkan pori-pori terbuka

CARA GUNA
1. Ambil sedikit BB cream dengan hujung jari. Mulakan dengan kuantiti yang sedikit. Kalau rasa tak cukup baru tambah lagi satu lapisan. Elakkan memakai secara berlebihan dari awal.. kemudian calitkan ke muka(5 point)

2. Ratakan BB cream dengan kedua2 belah tangan sambil menepuk lembut keseluruhan muka.atau menggunakan span muka untuk kesan lebih baik.

3. Ratakan kawasan sekitar muka

4. Ratakan bahagian celah2 hidung.

5. Tekapkan kedua belah tangan seketika untuk memberikan haba kepada kulit.

6. step terakhir, sapu bedak

Peach colour sesuai untuk semua kulit,

HARGA : rm39.90

SIZE : 15g


Berminat; PM kami di SINI / SMS 0194544309 or 0105418977









Friday, 15 February 2013

Result exam???


Assalamualaikum semua =)

Hari ni bukan nk promote business, tp nk cite pasal result..hehe..
Alhamdulillah, mmg x sngke result akan ok wlaupn ditimpa dgn dugaan semacam INI dan ditambah dgn masalah aku sndri..itu menunjukkan Allah mmg suruh aku teruskn study..jia you!
Dekan??xde rezki la..mgkin Allah nk salurkn rezki aku lebih sikit ke bahagian lain..insyaAllah =) ..ok2, nnt aku smbung cite lagi k..
have a good day..congratz!..tata =)

Tuesday, 5 February 2013

DIAN’Z BEAUTY & HEALTH


♥ KOLAGEN KHAS UNTUK SI ALERGIK SEAFOOD ♥

Produk terbaru dari DIAN’Z BEAUTY & HEALTH yang dihasilkan dari gabungan extract berry mengahasilkan vitamin C & E dan campuran collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood. Produk ini tidak seperti kebanyakkan produk yang menggunakan collagen marine yang tidak sesuai kepada sesiapa yang mempunyai alahan kepada makanan laut.

FUNSGI UTAMA Vitamin C&E+Whitening Collagen 6000mg:
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.

*sebotol 60 bji, sebiji vitamin = 6000mg :

1000mg Vitamin C daripada oren:
-singkir toksik dalam badan.
-lancarkan sistem pembuangan.
-merawat jerawat,jeragat dan parut

1000mg Vitamin E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu

2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit ! kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut..

boleh di ambil laki dan perempuan umur 16tahun ke atas dan ibu menyusu dan mengandung pun boleh ..

jgn risau vitamin ni halal ,tiada gelatin.bumiputra product dan kilang bertaraf GMP.. selamat ! 100%
ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL!!

CARA GUNA : 1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur.
Tablet boleh di isap atau di telan. Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil

harga pasaran:
RM80 (S/M)
RM85 (S/S)

COD Shah Alam, UiTM Alor Gajah & UTeM (MELAKA)

berminat?contact us Atiqah Hussin 0194544309/ Rahim Omar 0194305919
atau PM online shop kami :) --> HERE


Ini dier testimoni pengasas sendiri..
Famous dengan nama gelaran Dian Pixy


<click photo to enlarge>




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...