Friday, 30 September 2011

Toilet..


Hello/Assalamualaikum semua =)

hari ni aku nk cerite tntg toilet..
toilet? mcm geli je..hehe
ok la..xnk ckp pnjg..
aku cume nk bgtaw yg aku xsuke gune toilet kt cni..huhu..
mse kt UiTM Perlis dlu toilet dier best..
sbb btol2 baru lps renovate mse tu..
so everything masih nmpk baru & bersih..
tp kt cni?huhu..tgk mangkuk jamban pn aku dah x lalu..
bile dlm toilet, aku akan tutup mate ok! *jgn gelak (O.o)
aku bkn nk kate ape..
blh x korg imagine mangkuk jamban yg sekelilingnye penuh dgn sise2 degil yg dah permanent kt ctu?
huhu..sgt menggelikan..
aku sampai pilih2 kot nk masuk toilet yg mane..
aku hanye sanggup masuk 1 toilet tu je..tp dier punye tangki ade sikit leaking..
so air tangki akan menitik2 ats lantai..
but it's ok sbb mgkuk jamban dier bersih..sbb xde org gune toilet tu..hehe..
i wonder...klau la mangkuk jamban tu diberus setiap hari, msti najis2 tu xkan melekat & terus permanent kt ctu..btol x?
aku tgk makcik tu cuci just simbah2 air sabun je..x sental pn..sental lantai je..huhu..


kalau letak Harpic kt sekeliling mangkuk jamban tu
pn dah ok...


aku bkn la nk memilih sgt..
toilet umah aku x lawa pn..cuma bersih, dah memadai..
kan kebersihan tu sebahagian drpd iman..aku rase semua org pn taw tu..
aku x suke masuk tandas yg aku rase x bersih..
aku sanggup tahan..atau..keluar balik tanpe 'membuang' ape2 pn kt dlm tu..huhu..
lg 1, x abes lg cite pasal makcik cleaner kt cni..
aku tgk makcik tu slumber je jirus rambut yg segumpal tu masuk dlm lubang!
oh makcik..tolg la jgn buat mcm tu..nnt tersumbat..
rambut adalah satu benda yg sgt ssh dileraikan/dimusnahkan..
sbb tu la tolong jgn buang rambut dlm lubang..
nnt klau tersumbat, bkn sikit2 kos nk repair piping system tu..
huhu..sedih aku mengenangnye..
aku nk sgt tegur makcik tu smlm..
aku dah dtg dekat..
mmg nk sgt ckp tolg jgn buang rambut yg segumpal tu dlm lubang lagi lepas ni..
tp ble dekat je ngn makcik tu, lidah aku jd kelu..hilang keberanian..
aku just mampu senyum je..sbb aku tkt nmpk biadap sgt klau tegur kesilapan org tua..huhu..
hmm..makcik,makcik...xtaw la ape aku nk buat..
x kan nk tmpal notis dlm toilet kot?haha..
kawan2, klau ade terjumpe notis "jgn buang rambut ke dalam lubang", tu pasti keje aku! ;p
ok la..ckup la smpai ctu je yg aku nk ckp..
pesanan aku pd kawan2, klau rmbut gugur time mndi, tolg la kutip..
jgn dibukak penapis tu, pastu terus buang dlm lubang..
hmm..klau mcm aku, mmg aku geli la nk kutip rmbut tu..klau kt uma sndri blh la..
tp klau kt cni, ntah rmbut sape2 la..lg 1, da bcampur dgn sise2 lain..huhu
sbb tu aku klau blh nk je mntk tolg makcik cleaner tu buat kje dgn btol..
tp apekn daye..aku cume mampu tegur dlm hati & kt blog ni je..huhu..
ok la..tu je la kot..
semoga hepi sllu..
tata..=)


Aku Raye Lagi =)


Assalamualaikum semua..=)

aku berjaye abeskn 'puase 6' aku beberapa hr yg lepas..
fuhh..nasib baek sempat! (^-^)
maka dgn itu, beraya la aku utk kali ke-2 dlm bln syawal ni.. =)
ni perut tgh kenyang lg makan kt jamuan raye td..
akhirnye aku dpt jgk makan sate..ade jgk rezki aku mkn sate..
sllu pegi jamuan msti sate abes..huhu..


yummy...  ;p


td mmg enjoy la..smbil mkn, layan lagu dr live band..
nsb baek best..klau x, da kene baling dgn makanan dah..haha..
ade ke smpai mcm tu? kt oversea ade la kot..
selain tu, ade laksa, kuetiow gorg, nasi impit+rendang ayam..
semuanye sedap..tp pedas sgt la..huhu
ok..tu je kot yg aku nk cite..
maaf ye sbb beberape hr ni korg asyik bace entry emo je..hehe..
don't worry..i won't talk bout this anymore..=)
cuma 1 je yg aku nk pesan, sesape pn yg knal aku, tolg jgn rase standard aku ni tnggi sgt sbb aku ni student..
aku sgt x suke bnde tu..
ape yg nk dibanggekn sgt?
x penah aku nk belagak sbb aku ni student..
ilmu aku ni cetek sgt2 la klau nk dibandingkn dgn org2 ilmuan yg lain tu..
tolg ye, tolg jgn bandingkn aku seperti itu!
taraf kite semua same..
ok, tata..=)


Kata2 terakhir...


Assalamualaikum semua..

ni makian terakhir yg akn aku tuliskn kat cni..
sesape yg x de kena mengena, jgn nk sebok..
aku cume nk bgtaw, aku blh cam follower2 aku..
sbb follower aku bkn rmai pn..
xkn ade follower yg follow aku snyp2 kot?jeng3!
hmm..tp..tbe2 pulak ade blogger lain yg ntah knp, tbe2 bg ceramah kt aku..
sblm ni blog aku sepi je..
xde pn org nk snggh sgt..
tp ble da jd mcm ni, rmai plak org singgah ye..pelik!
mgkin kawan2 'beliau' kot..mne la kte taw kn..opss..jgn tuduh lg!
tp knp aku berandaian mcm tu?
sbb blogger tu pn tnggl dkt negeri yg sama dgn 'beliau'..
msti mmbr2 'beliau' pn taw kes ni, pastu dtg la jenguk blog aku yg kononnye si jahat ni!
opss..aku xsuke kcau idup org k..sblm ni mne ade aku kacau idup org..
aku just bz dgn hidup aku sndri..
aku cume suke ikut gossip artis je..;p
hmm..smbg cite aku..
dkt chat box tu dah mcm2 nama plak naek skrg ni..
maybe aku ptt delete chat box tu kot.. ;p
sbb da kena ceroboh!
skjap nama yg ade link bg komen!
skjp lg name yg sme jgk, tp xde link..
skjp org dr link yg tu, next time naek name lain pulak wlaupn dr link yg tu jgk!
nmpk sgt sllu tukar2 nama..
hmm..mls la nk ckp byk kn..
da la..sape yg x suke, jgn la bace..tolg la..
xpyh singgah pn blog aku ni..
buat penat je..
ini blog aku, sukati aku la nk tulis ape..
aku xde mention nama sape2 pn kt cni kn..
so, knp ssh hati sgt?x pyh la malu..
org yg xde kaitan dgn pergaduhan ni pn sile jgn msuk cmpur k..
hanye org yg ade kt tmpt aku je yg phm ape yg aku rase..
sebagai seorg penyebok, smpai bile2 pn mgkin dier x akan sedar yg dier tu menyebok..
org lain yg diganggu tu yg akn rse ade org yg dtg menyebok dlm idup dier..
seriously, cuba la jd dri aku utk sehari..(macam la boleh ;p)
korg akn rse ape yg aku rse!
salah ke aku x suke dgn org yg suke menyebok?
salah ke kalau aku rimas?
semua org ade hak masing2..
aku sgt x suke bgaduh dgn kawan..
klau ade slh fhm, aku dgn kawan aku tu akan diam, x lme lps tu evrythng will be ok..
bkn mcm ni! kali ni, aku sgt x suke dgn ape yg berlaku..
aku bergaduh dgn org yg aku x kenal & xde kaitan dgn hidup aku!
blh korg imagine?
hmm..
ok la..ckup la smpai cni..
aku cuma mntk jgn gnggu privacy aku kt sini..
xperlu komen pape lg utk backup diri sbb mmbr2 aku xde sape pn yg knal kau kt cni..
serious! so kau xperlu la risau..
follower aku yg lain?lg la x knl kau..
ini blog aku..bia la aku nk buat ape yg aku suke ok..
x perlu muncul mcm2 org bg ceramah kt aku..
i can take care of myself..


Thursday, 29 September 2011

Tolg la jgn menyamar!


aku xnk gadoo..blh phm x?

aku xnk ade org yg xde kaitan dlm idup aku, dtg menyemak mengacau aku..
boleh x kau phm yg aku rimas?aku xknl kau pun weyh!
hidup aku lgsg xde sangkut paut ngn kau la..
xpyh la nk menyamar pulak..
da la menyamar, bg ceramah kt aku..
pastu menipu pulak tu! kang 'lumpuh' betol br taw..
ko igt aku ni bodoh ke xtaw kau sape??
dah la..cukup la..jgn la buat aku lg bertambah benci+meluat+menyampah dgn kau..
tolg la jgn gnggu aku lg..aku bkn penting pn dlm hdup kau..
kau tu lagi la x penting lgsg dlm idup aku..
tolg la jgn nk menyamar jd org lain plak semata2 nk berbaik dgn aku..
perlu ke weyh????
tolg la jgn pakse aku tmbah caci maki hamun kt blog ni..
tolg eyh?aku mntk cara baek ni..
aku benci cakap ngn org x reti bahase ni..
kau kn 'pengikut setia' blog aku ni..
for sure la kau bace semua yg aku tulis..
smpai sempat menyamar plak kt blog aku ni kn....
so skrg aku nk ko phm..
tolg la bla!!!!!!!

Maafkan..


Assalamualaikum semua..=)

lately ni agk emo skit disebabkan masalah yg ade..
but it's ok..lets forget bout it..da settle da pn..=)
sape2 sje yg ade buat salah ngn aku, aku maafkn semuanye..
mane ade manusia yg x pernah buat slh kan..
tapi....
kate org, memaafkn tu mudah..tp nk melupakan tu mmg susah..
so, aku dah maafkn 'beliau', tp aku x berminat nk berkawan lg..
aku bkn kenal dier pn..nnt je la kte berkenalan ye! bile smpai mse yg tepat!
sekarang??no way..sblm rse serabut tu datang semula, baik la aku menjauhinye..
bia mase & keadaan yg menentukan segalenye..
banyak lg bnde yg patut aku fikirkn skrg ni..
kte semua teruskn hidup mcm biase ok..
just follow the flow~~
ok, that's all for tonite..
tata =)

Sincerely. . . . . . . . . . 

Wednesday, 28 September 2011

OK AKU DELETE!!


semuanye sbb aku hormatkn kau!

pasal halal ke haram aku post entry tu, aku tolak tepi..sbb ni blog aku..
lps ni, sape2 yg x suke tolong la jgn baca blog aku k..
ape yg aku tulis kt cni semua tentang dri aku, apa yg aku rase..so up to me..
aku bkn tulis blog utk hina agama pn..aku mmg xde sentuh hal agama kt cni..so jgn risau..

Monday, 26 September 2011

Finally..I got it! =)


Assalamualaikum semua..=)

aku nk update blog utk ke-2 kalinye dlm hari ni..hehe
just nk bgtaw yg aku da dpt kad rabbit warne pink..=)
hari tu kad aku tercicir kt kedai sbb asyik sgt tgk brg2..
bile aku dtg blk, kad tu dah xde..huhu..wlaupn baru sekejap..
msti la da ade org yg amek, kn?..sape yg xnk..tmbh2 ade credit lg dlm tu!
aku x igt, ade lbh kurg 5 ke 6 ringgit jgk la dlm tu..
nmpk mcm sikit tp blh 5-6 kali jgk la keliling uitm dgn credit tu..
xpe..yg dah lepas tu bia lepas..salah sendiri jgk..sape suruh cuai..hehe
so, aku bertekad nk beli kad baru, warne pink wlaupn aku taw skrg ni mostly jual wrne merah je..huhu..
actually aku ni pink lover..bkn gedik tp aku mmg suke warne tu..
kn pink tu warne kesukaan Rasulullah.. =)
ok..sambung cite..hr tu dah beli yg baru..wrne merah jgk..
kwn ria terbeli lebih, dier blm gune lg..so aku beli la..
bile dah beli, aku teringat plak yg aku ade cousin kt cni..
so aku saje la tanye dier..dier kate ade, wrne pink lg tu..
aku pn senyum smpai ke telinge la.. =)
dier da x gune lg sbb da ade transport sndri..so dier bg je aku..
mule2 aku igt nk exchange kad..tp dier nk bg je kad dier tu..oh really?..I'm so happy.. =)
td pkl 9++pm aku g DC utk jmpe dier..
so now, I got the pink card.. =)


now I have 2 cards..yg pink tu saje letak dlm plastik..
bajet nk protect la..hehe..


jumpe cousin td kt DC..smntara tunggu dier smpai, aku pn melilau la kt area org jual2 tu..
bile da merayap tu, taw aje la..msti terjumpa bnde yg aku berkenan..huhu..
button-shaped-headphone..comel gile! slek xde warne pink je..huhu..
so blk je bilik aku terus google search headphone ni..hehe..inilah hasilnye..

<click picture to enlarge>
the pink one..nice is it? I know it..=)
ade 4 warne


yg tnggl wrne hitam ngn putih je td..
x berkenan plak sbb button putih, dier letak benang putih..
button hitam plak dier letak benang hitam jgk..so xde cons..nmpk x cntik..
tp wrne coklat tu smart jgk kn?tp apekn daya..td xde jual..
klau ade, mgkin aku blh lupekn yg bnde ni ade wujudnye warne pink..(^_^)
hmm..xpe la..nnt aku try carik lg..
bg sesape yg tjumpe headphone ni, yg wrne pink, tolg belikn dulu ye..
nnt aku bayar blk..=)..skali dgn pakej blanje makan..hehe..
ok, tq 4 reading..
slmt mlm..
tata.. =)

Sunday, 25 September 2011

Weekend aku..weekend korg?


Assalamualaikum semua..

camne dgn weekend korg?
weekend aku?hmm....mcm2 ada.....
semalam g mkn KFC kt PKNS..
& tengok taman tasik tu..(tengok shj!)..sbb mase & keadaan x mengizinkan..huhu..

dlu mse kcik2 g PKNS & taman tasik ngn fmly..skrg dgn bf plak..
mcm lawak je..terase mcm janggal..haha
hmm..xbyk yg berubah pn dlm tu..lbh kurg same je aku tgk..
oh ye sblm aku tlupe..saje nk promote..smlm ktorg mkn McFlurry milo..sdp gile..kalah Oreo ngn M&M..nnt korg try k..ke korg sume da try?aku je yg tlambat?hehe


<click picture to enlarge>
Kerangupan Nestle Milo dalam ice-cream yg creamy..mmg sedap x terkata!


hmm..smlm igt nk spend masa lebih skit dgn HERO..
yela..weekdays jarang jmpe memandangkn ktorg bkn sekelas lg skrg ni..
klau jmpe pn, celup2 je..tu pn terserempak time nk g kls..atau jmpe wktu malam..(sekejap shj!)
hmm..smbg cite weekend aku..
blk bejalan semalam, igt nk buat asgmnt..tp kol2 ria, xangkat pulak..
so, matikn je la hasrat nk buat asgmnt tu..
digantikan dgn tido..haha..hujan pulak ptg tu..lg la lena aku tido!
mlm tu, ria dtg..bajet nk buat asgmnt sme2..
tp, 20 mnt awal je..selebihnye diteruskn dgn acara makan 'nasi tomato free' yg sedap+banyak.. =)


yummy... ;p


Alhamdulillah..murah rezki semalam..aku dgn si rumet ni kn tersesat dpt blik kt row senior..
so diorg ade jamuan, byk mknn lebih, ktorg la yg bertuah..hehe..
smpai 2 org htr mknn lebih kt ktorg..ktorg pn ape lg..kenduri la..hehe
aku ngn ria mkn bertambah kot..jgn jeles ;p
ok2..teruskn dgn cerita aku..
lepas abes makan2, acara diteruskn dgn bergossip..
ape lg gossip panas yg ade skrg ni kn?x lain x bukan, gossip norman ngn memek!
ade ke patut dpt sponsor berjuta2 + wedding of the year??
what so special bout them??pelik aku..kesian abby..mesti kecik hati..huhu
xpela..mls nk ckp byk..pesanan utk memek; dunia ni bulat..pikir2 la sndri..


baek bg bantuan kt mangsa perang ke..bencana alam ke..kn?


ok2..smbg lg cite aku..hehe
disebabkn itu, bgn je pkl 10 pg hari ni br la terkial2 menyambung asgmnt yg terbengkalai tu..kweng3..
haha..padan muke aku! 
ok2..cukup la smpai sini..
klau nk diteruskn, smpai x muat plak page ni nnt..
slmt berhujung minggu semua..
tata..=)

Wednesday, 21 September 2011

Cassandra..I miss U..


Hello/Assalamualaikum semua..

aku xnk tulis byk2..
cuma nk bgtaw aku rindu sgt kt Cassandra..huhu..
here are the pictures....


<click picture to enlarge>
Cassandra..senyum la sikit..=)
Bile Cassandra dpt ball........
Abes dikerjakn bola itu!
(HERO, the ball is yours..igt lg x??kwn2 EC113, igt lg x bola ni??) 
Sedang cuba menangkap sesuatu...
nk taw ape?sila tgk gmba bwh..
Ini la benda yg nk ditangkapnye td..kertas warne je..hehe..
amboi2, abes la laptop aku..dah la dipijak2nye keyboard aku!
nasib baek kau comel..hehe
Cassandra jgk suke maen dlm plastik...
Euuwww....da puas maen+makan, kau berak pulak!
tgk la muke dier..ketat  semacam je tu..hehe
Cuba menimbus najisnya itu..malangnye, msti tmpt lain yg ditimbusnye..
See..gali kat bekas..kat pasir la dik oii...
Yahoo...satisfied!
dah penat, tido plak..tgk, lidah pn terkeluar..hehe
Amboi..nyenyaknye....
Ehh..sape plak ni?? ;p

Sunday, 18 September 2011

HERO dtg umah..part (2)


Hello/Assalamualaikum semua..=)

harap semua sihat & happy sentiase..
memandangkn hr Jumaat br2 ni cuti 1 Malaysia, so aku pn blk la umah..hehe..
Khamis ptg tu jgk, abes je kls trus bersiap2, then btolak blk umah naek commuter..
keadaan spnjg naek commuter tu xpyh cite la..sgt3 bersempit, berhimpit, tersepit, semua ade la..
sblm ni pnah jgk b'sempit dlm commuter..tp yg ni the worse ever!
yela..semua org pn nk blk..spend 3 hr kt umah..
hmm..smbung cite psl commuter..yg amat menyedihkn bile ktorg terpakse melepaskn train yg sepatutnye ktorg naik tu pergi & tnggu lg stgh jam utk train yg seterusnye..
dah la time tu ktorg btol2 tgh kejar mase..
tp ape nk dibuat..mmg train yg 1st tu da sempit tahap gaban smpai rmai gile org yg xdpt msuk..
bile train yg ke-2 smpai, kali ni muat x muat, aku tetap berjuang menolak makhluk2 lain smpai la aku berjaye masuk dlm train! fuhh..mcm nk pengsan ok! ..nsb baek HERO ade disisi..huhu
smpai2 je umah, tetamu semua da blk..tnggl mknn2 BBQ je yg terhidang..
ape lg..ktorg pn makan la dgn lahapnye..hehe..
family aku pn semua makan skali ngn ktorg..=)
so that was the 2nd time HERO dtg umah aku..=)
bg sesape yg xtaw dier pnah dtg umah aku sblm ni, blh la klik di sini..
bg aku, HERO mmg sorg lelaki yg sgt peramah..so aku senang bawak dier kemane2..=)
selain muke yg sgt manis, dier jgk kuat ketawe..dan selalu buat org lain ketawe..haha..
pagi Jumaat, ktorg maen bdmntn same2 ngn ayh..aku jd partner dier..
lps tu pulak, cycling kt dlm halaman rumah, then cycling kt kawasan tmn aku pulak..tgk rumah2 yg cntik, mewah & besar gile! time tu mule la ktorg berangan mcm2..haha..
mmg btol2 bersukan la pagi tu..berpeluh gile2..
tp sorry ye..xsmpat amek gmba..huhu..
lps smyg Jumaat plak, ktorg dgn adik g Jusco..jln2 cuci mata..
blk je umah, ptg tu ktorg semua berborak2 kt laman smbil menyaksikan perlawanan sengit badminton 'HERO vs AYAH'.. 
msti best klau tiap2 hr mcm ni..=)
mlm tu pulak bersiap2 nk g open house..
aku pkai bju raye sedondon dgn HERO..=)


<click picture to enlarge>
Oppss...sorry..background pantai plak tibe2..hehe..
ni background edit je..aku suke edit background cntik2, pastu tukar2
desktop background kt laptop..=)
ni lg 1..maybe x nmpk real..tp xpe..aslkn aku happy..=)
Muke2 kekenyangam lps blk open house ke-2..anjuran TNB..


lps settle pegi 2 open house raya, ktorg g lepak kt Dataran MBMB plak..


<click picture to enlarge>
Ohhoii..pandang mana diorg sume tu?nmpk mcm khusyuk je..
oo..rupenye khusyuk tgk bdk kecik ni driving..kecik2 lg da pndai..
klau ikutkn hati, nk aje aku pnjm kete plate number 'JB 15' ni..hehe
Abg aku je xde..dier da blk Seremban..tp...eh, aku pn xde??
aku jd photographer kot..hehe..
abaikn kain aku yg terselak terlampau tinggi tu..
lg 1, tong smpah besar tu..haha..


ok la..ckup la smpai sini je..
aku hepi sgt2..smbil menaip ni pn tersenyum2..hehe..
doakn kami dipertemukn jodoh ye..amin...
ok, tq 4 reading..slmt mlm..adios..=)

Monday, 12 September 2011

1st day yg menggerunkn..


Assalamualaikum semua..

aku xnk cite byk..cume nk ckp, hr pertama kuliah dimulakn dgn perasaan gerun..huhu..
semua mmbr2 civil kt UiTM Shah Alam ni sure kenal kn siapa gerangan jejaka hebat itu??
jeng3...meh cni aku perkenalkn...


bkn calang2 org..
dier seorg yg hebat!


esk ade sbjk structure..
gerun bile dgr sbjk tu..huhu..
sape la agknye lectrr yg akn aja sbjk tu utk kls aku kn??huhu..
xpe..persoalannye akn terjawab esk..
ok..tu je yg aku nk ckp..
mata trus ngntk lps menang UNO.. =p
nk tdo dah ni..slmt mlm semua..
tata..=)

Sunday, 11 September 2011

Kembali ke Shah Alam..


Assalamualaikum semua..
harap korg semua sihat..=)
since agk bz lately ni, mlm ni br la dpt update blog..
bkn nk tulis byk2 pn..
cume nk share cite tntg aku..
actually aku exited sgt bile dpt smbg stdy kt s.alam..=)
wlaupn pd aslnye niat aku ni xnk teruskn study..hehe..
nk taw knp aku exited?
sbb..ktorg 1 family byk kenangan kt s.alam ni..
dulu kn aku ddk kt Bandar Baru Sg. Buloh..
so xde la jauh pn dgn s.alam ni..
kdg2 g tgk go-kart..

go-kart


aku igt lg, mse kecik dlu PKNS tu mcm buruk skit..hehe..
skrg dah cntik skit..dah cat lain..x sme ngn dlu..
jln2 wktu petang..beli roti, bg kt ikan, swan ngn tortoise kt tasik tu mkn..hehe..
xpn klau kt umah tu roti expired ade byk, msti bwk g taman nk bg kt ikan, swan ngn tortoise..hehe..
dlu aku kecik lg..sklh rndah..xdpt naek bnde alah yg kayuh2 mcm basikal kt ats air tu..
ape ntah nama dier..x jmpe gmba plak nk tnjuk..
bnde tu ade bmbung..alaa..msti korg taw pnye..hehe..
kne pkai life jacket..akk ngn abg aku je yg dpt naek ngn ayh..
smpai skrg aku teringin nk naek bnde alah tu..
tp xpe..maybe 1 day turn aku plak..hehe..tp xtaw la skrg ni ade lg ke x kt tmn tasik tu..
dlu, mse zaman mak aku b'cinte ngn ayh aku, time tu mak keje kt s.alam..seksyen 2..
sewa umah rmai2 ngn mmbr..
ayh plak sllu ulang alik ke s.alam, nk jmpe mak pnye pasal..hehe..
abg aku plak, bile dier da naek form 1, dier msuk asrama agama yg dkt sgt dgn msjd s.alam tu..
nk dijadikn cite, akk aku pn msuk skolah yg sme..
so almost tiap hjg mgu ktorg akn dtg melawat..
bwk bekal makanan, tikar, pastu bentang kt bwh pokok dlm kwsn msjd s.alam..
makan rmai2 kt ctu..best sgt..korg try la skali..=)
kawasan kt dlm msjd s.alam tu kn luas..ktorg sllu plih kt area yg nmpk tasik..
kt ctu ade jeti kecik/laluan..aku sllu g ctu nk tgk ikan..hehe..
seronok bile igt zaman kanak2 ni..senyum sorg2..=)


nmpk x ktorg kt bwh pokok tepi tasik tu??hehe..
cube la carik..smpai mati pn xjmpe kot..~~


skrg, umur aku dah 21..so turn aku plak utk menetap kt s.alam ni..hehe..
lps ni, maybe 2thn++ akn dtg, adk aku plak akn smbg degree kt uitm s.alam ni..
mak aku kate, nmpknye semua anak2 merasa study kt s.alam..kembali ke tempat mak ngn ayh aku mase mude2 dlu..hehe..
ok la..tu je yg aku nk cite..
nnt klau ade mase, ade duit, aku nk jelajah lg s.alam ni..
sbb da byk sgt perubahan yg aku nmpk klau nk dbndgkn dgn mse dulu..
td br jelajah skit..naek bas g tesco..
maklumlah, org xde transport..tpakse la naek bas ke sane ke sini..
tp xpe..tu la yg dinamakn pengalaman..kn?? =)
ok la..da ngntk ni..nk tdo..
tq 4 reading..slmt mlm..=)


Wednesday, 7 September 2011

Ucapan Rasmi...=)


Assalamualaikum semua..
aku xnk tulis pnjg2..sikit je ni..
since aku blm buat lg ucapan rasmi hari raya kt blog ni, so aku buat la entry ni..
ok..have fun..
tata..=)
<click picture to enlarge>



Tuesday, 6 September 2011

Apabila kebosanan....


Aku pn mula mencipta Desktop background...=)



<click picture to enlarge>

ok..tu je yg aku nk tnjuk..hehe..
hope u enjoy..
tata..=)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...