Monday, 28 January 2013

Felinna Beauty



Assalamualaikum semua.. :)
Ehem2..ktorg ade jual produk baru; Felina Beauty!
Ktorg jual Felinna Inchloss Lotion & Felinna Vitamin C..

Ape yg menariknye tentang vitamin c Felinna ni; dalam satu tablet tu combine sekali dengan Pure Marine Collagen (PMCVC)..sangat sesuai untuk mereka yg malas nk merendam dan merebus kolagen..berita baek jgk utk pengguna vitamin c 500mg/1000mg, IQR 1000 & PF vitamin sebab semua ni terkandung dalam satu tablet Felinna 5000mg ni..so dah cukup klau nk makan sebiji sehari. tapi bagi sesape yg nk makan 2bji sehari tu depends la..

INGREDIENTS :
-collagen marine
-extract gluta 
-vitamin c
-extract citrus


Semestinya ade pengesahan KKM, Halal & yg penting sekali Felinna Beauty ni keluaran Bumiputera.


Harga kami:
Felinna Inchloss lotion = RM75/bottle
Felinna vit C + Pure Collagen = RM85/box (30tablets)

*Price include postage :)

COD Shah Alam, UTeM, UiTM Alor Gajah (Melaka)


Nak tengok testimoni???
Mempersembahkan......


Ini dier testimoni dari pengasas Felinna Beauty sndri (Pn.Felinna)
Dah cun and ramping gittew...

testimoni Felinna Inchloss Lotion & Felinna Vit C
Pn.Felinna
Pn.Felinna without makeup
Pn.Felinna

testimoni Felina PMCVC

To order;
contact Atiqah Hussin 0105418977 / Rahim Omar 0194305919
or PM our facebook page --> HERE :)


Copy & paste:
Soalan Lazim mengenai VitaminC:

1) Ramai yg tanya: Kalau stop ambil Vitamin C, ada effect buruk atau masih boleh maintain tak kulit kita?
 Dalam dunia ni, apapun tak bersifat kekal. Kalau stop, kulit kita tak jadi semula macam masa kita belum ambil vitamin c ni dulu. Tap tak seindah sewaktu kita ambil vitamin c ni. Kulit kita akan masih ok. Takkan naik those jerawat-jerawat & all kalau kita jaga kulit kita. But, why not kita ambil 2-3kali seminggu atau at least seminggu sekali bila kita tgk badan & kulit kita dah elok. Paling-paling kurang, zat-zat & vitamin-vitamin tu masih ada dalam badan. Jangan sampai tak ada langsung. :)
  
2) Ramai yg tanya: How fast boley nampak kesan atau result Vitamin C pada kita ya?
Jawapan Kak Felinna: Depends on body also darling2... Ada yg in a week dah show good result & ada yg sebulan baru nmpk result.. Tapi, selalunya belum sebulan kita akan nampak resultnya. Ramai yg dah sgt puas hati dgn produk ni.. Produk yg baik dtg dr pakar yg baik... ♥
  
3) Ramai yg tanya: Perlu pantang apa-apa ke kalau ambil Vitamin C ni?
 Tak perlu pantang apa-apa,sayang2 ku! Sebab vitamin hanyalah vitamin. It's just a supplement for our body. Tapi kalau anda rasa anda cukup keperluan vitamin dalam badan anda, xperlu amik any supplemet lagi dah. DENGAN adanya PMCV ni, kesihatan luar dalam anda akan dijaga dengan lebih baik!
  
4) Ramai yg tanya: Akan ada side effect x vitamin ni sis?
Jawapan Kak Felinna: Oh syg2 ku.. Vitamin C ni masa kita tadika dulu kecik2 ada x makan yg kaler oren tu bulat2 appeton tu? hehee.. Ada side effect x now? Xde kan? Sbb vitamin ni utk kesihatan juga.. Xkisah apa jnis yg kita mkan n ambil asalkan xde racun inside.. Jadi jawapannya.. ambil vitamin mmg akn bg effect.. tapi effect yg sgt bgus utk kulit n ksihatan..

5) Ramai yg tanya: Betolke xboleh makan Vitamin C + Udang sekali?
Udang? Kenapa udang. Alaaaa, hehe. Sebenarnya semua ni tipu. Takde pantang2, cumaa lebih baik anda jarakkan pemakanan antara udang dan vitamin c supaya mereka tak bergabung dan meletup mcm adam and stacy ! * Motip? haha.

6) Ramai yg tanya: Halal x Vitamin C ni? Ada kelulusan KKM x?
Semestinyalah HALAL sayang2 ku! Produk yg di bawa khas dr doktor pakar kulit sendiri terus kepada anda semestinyalah HALAL & ada kelulusan KKM. This is combination of vitamin c, iqr and PF lagi. Banyak duit fel laburkan untuk dapatkan yg terbaik untuk kita..Number KKM ada dibelakang kotak, silalah check kalau masih ragu2. Berbahaya ke tidak? Mestilah x, kalau bahaya, fel sendiri takkan jual, dan makan. She is breast feeding mum, kalau dia mkn xke tempias kt bam2 riedzki tu??

7) Ramai yg tanya: Vitamin C ni sesuai utk semua peringkat umur ke?
 Sesuai utk semua peringkat umur,sayang. Orang tua, orang muda, lelaki, perempuan, sesiapa pun boleh makan. Even ibu-ibu mengandung & ibu-ibu menyusu pun boley amik Vitamin C ni. Bagus utk si ibu & si baby kecik dlm perut.Si ibu & si anak akan sama-sama cantik. Susu badan akan makin bnyk & si baby pun akan puas minum susu dr si ibunya. Tapi, kalau yg umur 12 tahun ke bawah tu bg makan appeton la syggg... Ade perasa, boley budak-budak hisap kan? Plus, this vitamin boleh sekat selera makan si kanak-kanak. Jadi, bg budak2 membesar ni, better jangan bagi atas sebab2 di atas. Nanti hilang selera mkn budak2, kita sebagai si ibu, especially yg akan risau.  WHAT MOM'S EAT IS WHAT BABY EAT KAN?

8) Ramai yg tanya: Apa beza Vitamin C  yg fel jual dgn Vitamin C yg dekat pasaran?
 Okay. i xnak compare atau buruk-burukkan produk yg lain ye. For me, Vitamin C yg cik fel jual menjanjikan perubahan yg anda inginkan. Selagi anda belum cuba, selagi itu anda x akan tahu apa kebaikan Vitamin C ini & selagi itulah anda akan tertanya-tanya tentang Vitamin C ini. Belum cuba, belum tahu. Sudah tahu, anda akan berpuas hati & sudilah kiranya anda promote pada kawan-kawan anda yg lain supaya semua orang tahu kebaikan Vitamin C pd diri kita. Banyak Vitamin C yg di jual dipasaran. Tapi the only vitamin yang ada pure marine collagen ialah vitamin cik cantik felinna je oke,

9) Ramai yg tanya: Kenapa Vitamin C ni jual lagi mahal dr Vitamin C yg lain yg ada di pasaran atau farmasi?
Mahal ke RM 85 untuk sebulan? Mahal ke? Mahal ke spend sikit untuk jaga badan, bkn utk sapa2, untuk diri sendiri, suami dan boyfriend atau gf. ahaha *gatal.

1o) Ramai yg tanya: Vitamin C ni utk muka je ke?
 Bukan utk muka sahaja,sayang2 ku. Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x? Contohnya, kalau kita ada masalah belakang badan berjerawat, Vitamin C ni juga boley membantu menghilangkan those jerawat-jerawat xdiingini tu. :), dia juga dpt membetulkan sistem perkumuhan kita, unblock saluran darah yg tersumbat dan sebagainya.

11) Ramai yg tanya: Vitamin C ni menggemukkan x?
Oh tidakkkkkk, sapa yang nak makan vitamin yg menggemukkan? Vitamin yang ada lecithin je yg bg badan naik :).. Plus, ada yg dapat body shape & figure shape tau lepas consume Vitamin C ni sebba apa?? toksik takda, hati gembira !

12) Kalau orang mengandung boleh makan ke makan Pmcvc? Tak ada effect ke kan ke ada pure marine collagen?
Boleh. sangat-sangat digalakkan lagi mengambil PMCVC untuk dapatkan nutrisi tambahan sambil menyihatkan bdan dan mencantikkan diri. Malahan ia akan mencantikkan kulit bayi anda. (seeloknya 4 bulan ke atas)

13)Saya sekarang mengandung dan tengah makan PMCVC tetapi muka saya masih berjerawat. Kenapa ya?
Ada 2 kemungkinan, pertama kemungkinanan badan anda tengah mengeluarkan toksin kerana salah satu kesan penggunaan PMCVC adalah mennyah toksikkan badan . Kedua, kemungkinan badan anda tidak memberi tindak balas terhadap PMCVC tetapi menyerapan PMCVC anda disalurkan pada bayi anda. Kekadang apa yg Si Ibu makan hasilnya tidak pada si ibu tetapi pada si Anak yang dikandung. Jadi silalah jgn jeles dengan ank anda bila dia lahir nanti * hehe

14) Saya dalam masa MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan PMCvc ini ?
Iya, selamat dan disarankan untuk memakan PMCVC ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.

Monday, 21 January 2013

PROMOSI !!!




Pure Marine Collagen+Vit C Organic+Postage=RM45 ONLY!!!

COD Shah Alam, UiTM Alor Gajah & UTeM (Melaka):
Pure Marine Collagen + Vitamin C Organic = RM40 ONLY!!!

Berminat??contact Atiqah 0105418977/Rahim 0194305919
atau pm fb kami di SINI 


Friday, 11 January 2013

Hard time....



Alhamdulillah..final examination already end..now I dont have to live with books..I thought this semester study week was the most hard time for me..There's a lot of problems that I cant explain..The worst; bila kekasih hatiku sakit..Aku paling sedih klau dier sakit..dari demam teruk masa musim H1N1, sampai la dier 1st time dapat gastrik dan sekarang, aku rase the worst! stiap kali dier dapat sakit teruk, semestinya aku orang yg lebih2 menangis, risau sangat2..ye, bermalam2 aku tidur berendam air mate..sebab penyakit dier yg kali ni btol2 buat aku sedih, risau, jiwa kacau dan semestinya paper2 final aku sem ni x berapa ok ditambah dengan masalah diri aku sndiri..aku x pnah sangke yg penyakit tu seteruk tu..aku ingat sakit tu biase je..selama ni just dengar je, xpnah ade org terdekat yg kene, so aku xtaw yg sakit tu memang betul2 sakit, dan boleh membawa maut! aku rase sape yg pnah kene je yg taw betapa sakitnye bila dier kacau saraf2 dalam badan kita..setiap kali dier mengadu sakit yg teramat sampai x boleh tido, setiap kali tu aku yg menangis..sebabnye ntah la..aku x sampai hati bile dier sakit..aku x sanggup dengar dier merintih..yg paling teruk, dalam2 dier sakit yg teramat, terpakse study untuk final exam.. sedihnye..hmm..ntah la..anggap je ni ujian Allah..abes je paper dier 9hb haritu, dier terus balik..sebelum balik, dier sempat jmpe aku..ptame kali aku rase rndu sangat2 kt dier sbb masing2 ade kt Shah Alam, tapi x jumpe semnggu..aku x pnah x jmpe dier selame tempoh tu klau bukan waktu cuti sem..semalam dier dah pergi klinik, doctor smpai tnye kenape lmbt sangat pegi klinik..dah nk buat cane, exam..bukan x pegi UK..pegi je tapi UK tu taw2 aje la..ubat yg dier bg tu ntah berkaitan ke x dengan penyakit..hari ni, Alhamdulillah, dier kate dah kurang rase sakit dari dalam..cuma kesan luaran je yg mgkin lmbat skit sembuh, makan mase..xpe la, ape yg penting, yg dalam2 tu bia pulih dulu sebab tu yg boleh bawak maut..nauzubillah..I'm not ready to live without u & I cant imagine if that really happen..huhu..x kisah la klau orang nk kate aku poyo lebih ke ape, bukan hsbnd aku pn tapi risau lebih2..aku x kisah klau orang nk cakap ape pn, yg pnting, klau dier sakit, aku turut rase sakit tu..susah untuk aku explain perasaan aneh tu..klau korang pernah sayang kt someone macam mne aku sayangkn dier, I'm sure u'll understand..hmm..ok la..ckup smpai situ je..malas aku nk taip pnjang2..doakan HERO aku tu cepat sembuh.. amin..insyaAllah..cuti ni, aku nk fikir dalam2 untuk satu keputusan yg besa yg aku nk buat dalam hidup..dan aku x kan berpatah balik once aku dah buat keputusan tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...