Sunday, 25 November 2012

Masak2 (2) :)


Hai..semalam update pasal masak, hari ni masak lagi??hehe..

To continue reading, click HERE :)

Saturday, 24 November 2012

Masak2 :)


Assalamualaikum sume..firstly nk mntak maaf byk2 sbb lepas ni aku xkan update blog kt cni lagi atas masalah teknikal..huhu..

but it's ok, u can follow me on my second blog.. ;)
Click here : ♥ cool blog (2) ♥

Sunday, 18 November 2012

Beutskin Essence (the secret of beauty)


I made up my mind..I wanna do this business..nk dapatkn side income untuk membantu tujuan aku tu..hehe..in shaa Allah..do pm me if u interested :) advantages utk sesape yg tnggl kt area Shah Alam, boleh COD :) yg tnggl kt area lain just postage je k..

nak kulit cantik mcm adira??
for more info click this link : BEUTSKIN ESSENCE 

Saturday, 17 November 2012

Business


Hye2..Assalamualaikum semua :)
dah lame sgt2 x update blog..so of coz ade bnde yg aku nk cite kn..hehe..tapi hold dulu la..sbb gmba ade kt phone HERO n skrg dier ade kt Terengganu..huhu..
skrg tengah perah otak fikir same ade nk join business ke x..
nk carik duit lebih ni atas tujuan tertentu..hehe..
tujuan ape tu???rahsia dulu la.. ;p
ok2..nnt da bluetooth gmba aku update blog k..
have a nice day..tata :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...