Friday, 15 November 2013

PhytoScience Double Stemcell






Assalamualaikum semua..Alhamdulillah sy dah pn selamat jadi isteri orang pada 18 october 2013 :) Tapi majlis resepsinye belum lagi..nnt sy upload gmbar kad jemputan ye :)

Sorry la xsmpat nk update blog semenjak dah ade instagram ni..hehe..feel free to follow my instagram @ikapopo :) ok la, hari ni sy nk ceritakan tentang produk yg paling terbaik yg sy pernah tahu sepanjang sy hidup ni..produk ni memang berjaya sembuhkan semua jenis penyakit dengan izin Allah..macam sy, sy bg ayah try, pakcik try, suami try, dan sy sendri jugak try!! hehe..Alhamdulillah rata2 kami semua nmpk kesan dalam masa beberape hari saje!! Kalau tidak ayh sakit lutut smpai sembahyang gunakan kerusi..pakcik pulak kencing manis tahap bengkak2 kaki sampai ke pinggang..Xpe, ikhtiar dulu yg penting sebelum kita mengalah..Jia Yok!! ok, jom kte review produk:

Teknologi Science terkini dengan "PhytoScience Double Stem Cell"!!! Penjagaan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki!!
Cuma perlu kemam di bawah lidah, akan diserap bersama enzim dan terus dihantar melalui saraf ke otak utk diagihkan ke bahagian cell badan yg bermasalah secepat mungkin, tanpa melalui perut yg perlu menjalani banyak sistem pencernaan sebelum memulihkan penyakit..
Terbukti dapat melicinkan kulit, berkesan mengubati masalah jerawat, keguguran rambut, resdung, kencing manis, darah tinggi, sakit lutut, stroke, eczema dan lain2 penyakit dalam masa beberapa hari sahaja!!!
Alhamdulillah terlalu ramai testimoni positif hasil dari pengambilan produk DSC ni..
Produk ini mampu mencegah cancer dan pelbagai penyakit lain akibat pemakanan harian kita yang tidak seimbang..
Produk ini telahpun diuji di makmal dan mendapat pengiktirafan KKM, SIRIM, HALAL,dan yg paling penting mendapat kelulusan SGS iaitu diiktiraf utk pasaran ke seluruh dunia, dgn liability produk sebanyak RM3juta!!
Terdapat juga Spray Triple Stemcell yg boleh disembur dimana saja bahagian kulit yg bermasalah..produk ini telahpun dilabel "MIRACLE PRODUCT" dari ramai customer kami..
Jadi, tunggu apa lagi?? Sayangilah diri dan keluarga anda..rasailah keajaibannya mulai hari ini, dijamin 100%..bebas bahan kimia, bersih, vegetarian boleh amalkan tanpa was was..income juga lumayan jika berminat menjual produk ini dengan 3 ke 4 angka pendapatan SEHARI!!! Belum Cuba Belum Tahu!
Berminat; klik SINI untuk PM kami atau whatsapp 0194544309
Gambar2 testimoni lain, klik SINI :)

click photo to enlarge

Tuesday, 17 September 2013

Wife??


Ehem2..Assalamualaikum..lama betul x update blog..

berhabuk sudah..hehe..Al-maklumlah sejak dah ade instagram, facebook dipandang enteng! So sesape yg nk follow pkembangan mak datin ni, silalah follow instagram @ikapopo ye memangdangkan update blog ni pn setahun sekali, mungkin!..hehe



Eh eh..cincin ape pulak tu??jangan tanye ye! mmg nk bgtaw pn :)
ni cincin merisik..dah nk kawen dah rupenye kte ni..rse mcm muda lagi br 23 tahun..tapi dah mmg diri sndri yg sebok nk merasa kawen time study, so insyaAllah akan bernikah time cuti mid sem lepas raya haji which is 18 october bersamaan 13 zulhijjah..sempat la merasa kejap, menikah time study wlaupn beberapa bulan je lagi nk abes blaja lepas nikah tu..hehe..ape2 pn, doakn segalanya berjalan lancar ye.. doakn semua urusan kami dipermudahkan.. yg paling penting doakan kami bahagia dunia akhirat..amin..


Ni la dier muka org yg nk kawen muda tu ;p


Nikah time cuti mid sem, majlisnye lepas abes sem..tarikh majlis masih lagi dicari supaya tarikhnye strategik dan insyaAllah tetamu boleh datang pd tarikh tu..nikah kecil-kecilan jemput sedara mara, jiran & kawan2 terdekat je..nnt majlis baru jemput semua ye :) nnt card kawen bila dah siap sy akn try upload kt sini kalau rajin..hehe..klau malas, kt istagram je la gamaknye! Hmm..hari ni dah 17september..sebulan sehari lagi nk nikah..cuak! I wish 'all the best' for myself..tata~~


Sunday, 23 June 2013

2D CARTOON BEG


Dapatkn pelbagai pilihan 2D Cartoon Bag di online shop kami..
Klik SINI untuk banyak lagi pilihan menarik dengan harga yang murah :) Berminat; pm kami di SINI atau whatsapp 0194544309 untuk sebarang pertanyaan.

Sunday, 31 March 2013

AURA WHITE


AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI

TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA
GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti

lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit

& membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan

kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan

kimia oleh SGS.

CARA MAKAN:

1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan.
2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum
3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR...
** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN..
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

SESUAI UTK :-

- LELAKI DAN PEREMPUAN
- PERIOD BLH AMBIK XDA MASALAH
- PREG MOM 4 BULAN KE ATAS
- SEAWAL UMUR 13 TAHUN DGN KADAR BERBEZA

1 JAR -1 BULAN
500g
RM150 (SM)
RM155 (SS)

- FREE SHAKER
- FREE MASK

- FREE POSTAGE

BERMINAT; SMS/WHATSAPP KAMI 0194544309/0194305919

PM KAMI DI www.facebook.com/messages/2dabeautifulyou










Wednesday, 27 February 2013

MAIXARA C-SENTIAL



Bakal mencetus fenomena 2013!!!
No.1 supplement pilihan di Malaysia!!
Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda dengan harga mampu milik. Mengandungi 60 tablets (tahan 2bulan).
Produk keluaran bumiputera Islam, halal & selamat.
Kesan seawal 3-7 hari!!


SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL:
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.
- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.
- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.
- Membantu mencegah canser.
- Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

FAKTA PRODUK:
1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung (utk 2nd semester ke atas) dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 13 thn ke atas
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!

Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi :)

PENGAMBILAN DISARANKAN:
-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bg effect yg cepat disarankan ambil 2 biji sehari pd bulan pertama dan boleh continue 1 biji sehari utk bulan2 seterusnya
- bole diambil maksima 2 tablet

(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
(✔)Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.

CEPAT DAPATKAN SEKARANG!!!
HARGA ASAL = RM125 (SM) / RM130 (SS)
HARGA PROMOSI = RM99 ONLY!! *RM105 (SS)
*HARGA BERBALOI UNTUK VITAMIN 10,000MG DENGAN KUANTITI SEBANYAK 60 BIJI; TAHAN 2 BULAN*

BERMINAT??
SMS/WHATSAPP KAMI 0194544309/0194305919 

atau PM KAMI DI : SINI 

<click photo to enlarge>
Testimoni Warga Brunei Selepas 5 hari consume MCS
Kulit wajah lebih cerah dan kesan jerawat makin pudar..
Wajah nampak segar!



testimoni yang sangat BEST...
Penggunaan MCS selama 7 hari sahaja.. menjadikan kulit beliau lebih sekata, lembut dan cerah.. JERAWAT pun makin kurang!

Sebelum kulit agak kasar dan ada kesan jerawat.
Selepas 7 hari penggunaan Maixara C-Sential (MCS) kulit jadi lebih muda, lembut dan berseri.

ANTARA TESTIMONI YG TERHEBAT... DALAM MASA 2 HARI AJE BERSAMA MCS.. WOW! TGK PERUBAHANNYA


Kulit beliau menjadi lebih segar, eyebag semakin kurang dan kulit semakin cerah...

beliau sangat berpuas hati dgn perubahan kulit dan yakin MCS berkesan dalam mencerahkan dan menjadikan wajah lebih bersih dan gebu.


Testimoni dari Brunei. Wajah sblm walau dgn makeup masih tak dpt menutupi kesan jerawat. Alhamdulillah slps 8 hari consume MCS walau tanpa makeup, kesan jerawat ternyata makin hilang..
WOW.. memang teruja kan!!!





testimoni pengasas






Sunday, 24 February 2013

PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++


'gabungan collagen+vitamin C & E' dalam satu sapuan lengkap bb cream. kini anda boleh bermakeup sambil merawat kulit wajah.

PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++

Collagen + Vitamin C + Vitamin E menghasilkan kesempurnaan wajah anda.

Tahukah anda bahawa Perfect Collagen BB Cream bukan sahaja bertindak sebagai krim siang @ sunblock @ foundation tetapi jugak untuk membaiki masalah kulit dan mencantikkan tesktur kulit anda.

Berdaftar dgn farmasi dan KKM Not120905109k.

FUNGSI UTAMA
- Kandungan collagen, vit c, vit e terbaik untuk awet muda/anti penuaan/tegang
- Foundation @ krim siang yang membuat make up nampak sempurna dan semulajadi
- Dengan spf 45 mampu melindungi kulit daripada sinar UV
- Menghaluskan kulit sehingga nampak selembut sutera

KEBAIKAN UTAMA
- Tidak menyumbat pori-pori
- Membaiki kulit rosak / bermasalah
- Menghaluskan kulit
- Kulit akan kelihatan bercahaya/berseri
- Menyihatkan kulit wajah
- Mengecilkan pori-pori terbuka

CARA GUNA
1. Ambil sedikit BB cream dengan hujung jari. Mulakan dengan kuantiti yang sedikit. Kalau rasa tak cukup baru tambah lagi satu lapisan. Elakkan memakai secara berlebihan dari awal.. kemudian calitkan ke muka(5 point)

2. Ratakan BB cream dengan kedua2 belah tangan sambil menepuk lembut keseluruhan muka.atau menggunakan span muka untuk kesan lebih baik.

3. Ratakan kawasan sekitar muka

4. Ratakan bahagian celah2 hidung.

5. Tekapkan kedua belah tangan seketika untuk memberikan haba kepada kulit.

6. step terakhir, sapu bedak

Peach colour sesuai untuk semua kulit,

HARGA : rm39.90

SIZE : 15g


Berminat; PM kami di SINI / SMS 0194544309 or 0105418977









Friday, 15 February 2013

Result exam???


Assalamualaikum semua =)

Hari ni bukan nk promote business, tp nk cite pasal result..hehe..
Alhamdulillah, mmg x sngke result akan ok wlaupn ditimpa dgn dugaan semacam INI dan ditambah dgn masalah aku sndri..itu menunjukkan Allah mmg suruh aku teruskn study..jia you!
Dekan??xde rezki la..mgkin Allah nk salurkn rezki aku lebih sikit ke bahagian lain..insyaAllah =) ..ok2, nnt aku smbung cite lagi k..
have a good day..congratz!..tata =)

Tuesday, 5 February 2013

DIAN’Z BEAUTY & HEALTH


♥ KOLAGEN KHAS UNTUK SI ALERGIK SEAFOOD ♥

Produk terbaru dari DIAN’Z BEAUTY & HEALTH yang dihasilkan dari gabungan extract berry mengahasilkan vitamin C & E dan campuran collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood. Produk ini tidak seperti kebanyakkan produk yang menggunakan collagen marine yang tidak sesuai kepada sesiapa yang mempunyai alahan kepada makanan laut.

FUNSGI UTAMA Vitamin C&E+Whitening Collagen 6000mg:
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.

*sebotol 60 bji, sebiji vitamin = 6000mg :

1000mg Vitamin C daripada oren:
-singkir toksik dalam badan.
-lancarkan sistem pembuangan.
-merawat jerawat,jeragat dan parut

1000mg Vitamin E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu

2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit ! kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut..

boleh di ambil laki dan perempuan umur 16tahun ke atas dan ibu menyusu dan mengandung pun boleh ..

jgn risau vitamin ni halal ,tiada gelatin.bumiputra product dan kilang bertaraf GMP.. selamat ! 100%
ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL!!

CARA GUNA : 1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur.
Tablet boleh di isap atau di telan. Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil

harga pasaran:
RM80 (S/M)
RM85 (S/S)

COD Shah Alam, UiTM Alor Gajah & UTeM (MELAKA)

berminat?contact us Atiqah Hussin 0194544309/ Rahim Omar 0194305919
atau PM online shop kami :) --> HERE


Ini dier testimoni pengasas sendiri..
Famous dengan nama gelaran Dian Pixy


<click photo to enlarge>




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...